Fascia-therapie bij pijnklachten, blessures en stijfheid

Door blessures, valpartijen, te veel zitten, littekens, overbelasting, stress en spanning kunnen er verklevingen en verhardingen in de fascia ontstaan. Fascia is een netwerk van bindweefsel dat in het hele lichaam te vinden is. Dit bindweefsel ondersteunt de spieren bij de bewegingen die we maken. Verklevingen in het bindweefsel zorgen ervoor dat spieren minder goed hun werk kunnen doen, met pijn en stijfheid als gevolg. De verklevingen losmaken zorgt voor pijnverlichting, langere en soepelere spieren, meer kracht en efficiƫnter bewegen.

Fascia behandeling

Tijdens het intakegesprek breng ik de klacht in kaart; ik onderzoek spieren en bindweefsel op spanning en verhardingen en ik doe een bewegingsonderzoek. Daarbij ga ik na hoe bewegingen verlopen en hoe flexibel je bent. Verklevingen behandel ik met verschillende technieken. om de klachten te verbeteren zijn gemiddeld zo’n 3 – 5 behandelingen nodig voor een goed resultaat.

Voor wie is fascia-therapie geschikt

Heb je (sport)blessures, pijnklachten, littekens of last van stijfheid? Dan is fascia-therapie iets voor jou. Voor meer informatie kun je mailen of bellen.

Wil je graag meer informatie? Je kunt me mailen of bellen.
Wil je gelijk je klachten laten behandelen?
Maak dan een afspraak.