06-15223030

Over Hannah Bouma

Mijn manier van werken kenmerkt zich door buiten de gebaande paden te treden om  pijnklachten en blessures te behandelen.

Ik vind het boeiend om te speuren naar de oorzaak van pijnklachten. Bij m’n speurtocht kijk ik graag naar de persoon als geheel en niet alleen naar de klacht. Ik vind het fijn om met mensen te werken die hun gezondheid belangrijk vinden en willen investeren in het verminderen van hun pijnklachten. Door zelf tijd en aandacht te besteden aan het masseren van triggerpoints of weefselverklevingen, is er veel sneller resultaat.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door betrokkenheid, zorgvuldigheid en heldere communicatie. Verder ben ik praktisch en aards ingesteld, met beide benen op de grond en met vertrouwen in de medische wetenschap.
Mindful Touch betekent voor mij werken vanuit respectvolle aandacht.

Deskundigheid

Voordat ik in 2006 m’n eigen praktijk startte, heb ik 10 jaar als A-verpleegkundige gewerkt in de reguliere gezondheidszorg. Daarna studeerde ik op HBO- en WO-niveau en werkte ik als maatschappelijk werker, wetenschappelijk medewerker en gezondheidsvoorlichter. Toch miste ik in de reguliere gezondheidszorg een meer holistische benadering. De afgelopen 16 jaar heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd in triggerpoint-therapie, dry-needling, fascia-therapie, adem-therapie, medical- en therapeutisch tapen en verschillende massage-technieken en neurokinetische therapie. Deze behandelvormen zijn gericht op pijnverlichting en ontspanning. Naast m’n praktijk werk ik als docent bij verschillende opleiders zoals Opleiding Triggerpointcoach, Zonnevlecht Opleidingen. Ik verzorg daar o.a. de trainingen voor triggerpoint-therapie, therapeutisch tapen, psoas, diafragma & ademhaling.
Ik help je graag bij het verlichten van pijnklachten, stressvermindering en het geven van inzicht in je klachten.

In mijn praktijk gebruik ik de nieuwste behandelmethodes en inzichten om je met je  pijnklachten te helpen